Kleur van het jaar: Denim Drift

Denim Drift is bekroont tot dé kleur van het jaar 2017 door Levis. Deze bijzondere kleur is opvallend, uniek en gaan we dit jaar veel terug zien.  “De wereld om ons heen verandert voortdurend en dus zoeken we rust in eenvoudige, alledaagse zaken”, vertelt Isabelle De Ganck, kleurexpert bij Levis. “Echte contacten, het opzoeken van de natuur en gemoedelijke kleuren die je instinctief herkent, zijn belangrijker dan ooit.

READ MORE

0

Verlichting trends 2017

Nu het ’s avonds zo vroeg donker is, is het heerlijk om met wat mooie verlichting je interieur sfeervol in te richten. Ook dit jaar zijn er weer veel nieuwe trends wat betreft verlichting. Wij geven je alvast een sneakpeek  van de nieuwe verlichting trends in 2017 en hoe je dit op een sfeervolle manier toepast op je interieur!

READ MORE

0

Haal de herfst in huis!

Na een prachtige zomer en een heerlijke zomer staat ‘ie dan toch echt voor de deur: de herfst! Dit nieuwe seizoen brengt wat veranderingen met zich mee: het weer wordt kouder, natter en natuurlijk brengt het mooie warme herfstkleuren met zich mee. We gaan nu weer meer binnenshuis leven en willen ons daarom omringen met deze warme kleuren. Haal de warme herfstkleuren in huis; ze maken het interieur gezellig en sfeervol, dat is waar we naar verlangen als het weer buiten guur is!

READ MORE

1

TREND: Gallery wall aan de muur

Heb je nog een lege, saaie muur over en kan je woning wel wat frisse energie gebruiken? Wij voorzien je weer van nieuwe inspiratie en brengen je op de hoogte van een nieuwe trend in interieurland: een Gallery Wall aan de wand!

READ MORE

1

Een ode aan de industriële lamp

Industriële verlichting: je kan er tegenwoordig niet meer omheen. Al een aantal jaren prijkt boven bijna elke eetkamertafel een mooie industriële hanglamp of staat er een mooie lamp in de woonkamer. Daarom: een ode aan de industriële lampen!

READ MORE

1