Kleur van het jaar: Denim Drift

Denim Drift is bekroont tot dé kleur van het jaar 2017 door Levis. Deze bijzondere kleur is opvallend, uniek en gaan we dit jaar veel terug zien.  “De wereld om ons heen verandert voortdurend en dus zoeken we rust in eenvoudige, alledaagse zaken”, vertelt Isabelle De Ganck, kleurexpert bij Levis. “Echte contacten, het opzoeken van de natuur en gemoedelijke kleuren die je instinctief herkent, zijn belangrijker dan ooit.

De kleur Denim Drift stoot de kleur van 2016, Ochre Gold, van de troon. Blauw is een vertrouwde kleur, maar vernieuwd tegelijk. De kleur blauw zien we graag overal: in onze kleding, in de natuur, de lucht én in ons interieur!
Denim Drift is een creatieve en veelzijdige kleur blauw dat afhankelijk van de lichtinval en de kleuren waarmee het gecombineerd wordt, een ander karakter krijgt.

Afhankelijk van de lichtinval en de kleur waarmee het gecombineerd wordt, kan de kleur Denim Drift een ander karakter krijgen. Hierdoor is het de perfecte creatieve en veelzijdige kleur welke voor de mood van 2017 staat. De kleur geeft je een fris en helder interieur in combinatie met ingetogen en lichte kleuren. Maar combineer het met diepe en donkere tinten, en Denim Drift geeft je interieur een dramatische en opvallend diep karakter.

Met een toegankelijke kleur als Denim Drift is het niet moeilijk om deze toe te passen in je interieur. Combineer het met kleuren zoals grijs, wit en donkerblauw en je kan de plank simpelweg niet mis slaan.

Wil je de kleur een warmere uitstraling geven? Mix de kleur dan eens met gouden accenten. Kortom: met deze frisse kleur kun je komend jaar alle kanten op. Daarnaast is goud ook nog eens een kleur die we veel terug gaan zien dit jaar. Hoe dan ook, Denim Drift zal je interieur doen opleven op een fantastische manier – het is dé perfecte kleur voor 2017!

 

 

 

 

1 Comment
  • Design Beton Nederland

    7 februari 2017 at 09:43 Beantwoorden

    Wat een strakke kleur, niet te donker maar wel lekker warm! De kleur komt erg overeen met sommige kleuren beton die wij ter decoratie aanbrengen, gaaf! Ton van Design Beton Nederland

Post a Comment