Verlichting trends 2017

Nu het ’s avonds zo vroeg donker is, is het heerlijk om met wat mooie verlichting je interieur sfeervol in te richten. Ook dit jaar zijn er weer veel nieuwe trends wat betreft verlichting. Wij geven je alvast een sneakpeek  van de nieuwe verlichting trends in 2017 en hoe je dit op een sfeervolle manier toepast op je interieur!

Veren

Veren zijn hot! Veren zagen we al veel terug overal in het interieur: in schilderen, op posters of als decoratie. Maar dit jaar zien we ook lampen gemaakt van veren, wat zorgt voor een uniek schouwspel in je interieur. Een mooie hanglamp zoals bovenstaand hangt als een prachtige zachte verenwolk in huis. De lamp zorgt voor een bijzondere lichtinval doordat het warme licht door de veren heen schijnt. Met een verenlamp maak je van elke ruimte een warme, lichte plek!

Opengewerkt

Zoals je de laatste jaren wellicht ook al hebt gemerkt, mogen de peertjes in de lampen weer gezien worden. Enige tijd later zijn er steeds originelere manieren om de peer tot zijn recht te laten komen! Dankzij innovatieve technieken zoals lasersnijden en 3d printen zien we steeds meer unieke en originele lampen voorbij komen.
Ook mag een mooie lamp niet ontbreken in een lamp waarbij de peer zo zichtbaar is. Wij adviseren daarom een mooie kooldraadlamp in een warme kleur, waardoor de mooie sfeer van de lamp nog extra benadrukt wordt!

Beton

Een statement maken in je interieur doe je met een stoere betonnen lamp. Beton is niet meer weg te denken in menig interieur en geeft je woning een stoere en vintage look. Dit jaar zien we de betonnen lamp terugkomen in een creatief jasje, zoals met een zichtbare peer of opengewerkte details. Met een betonnen lamp als hierboven rock jij je interieur op mega stoere wijze!

Goud

Goud is dé nieuwe kleur in het interieur in 2017 en is helemaal terug van weggeweest. Een gouden lamp is dan ook dé manier om je interieur een luxe en chique touch te geven! Dit jaar zien we gouden lampen is allerlei extravagante vormen: van grote gouden palmbomen en unieke ontwerpen, tot wat simpelere designs met opvallende vormen. Vooral in een interieur met donkere kleuren is een gouden lamp een glansrijke toevoeging.

Marmer

Marmer in het interieur is niet nieuw, maar alleen even een tijd weggeweest. In 2016 zagen we het al steeds meer verschijnen en in 2017 mag het zeker nog blijven. Deze natuursteen is een prachtig materiaal dat door zijn eenvoud rust en elegantie uitstraalt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze trend weer terugkomt! In de verlichting zien we dit nu ook steeds meer terug komen, in zowel marmeren peertjes als lampen compleet uitgevoerd in een marmer print.

No Comments

Post a Comment