TREND: Gallery wall aan de muur

Heb je nog een lege, saaie muur over en kan je woning wel wat frisse energie gebruiken? Wij voorzien je weer van nieuwe inspiratie en brengen je op de hoogte van een nieuwe trend in interieurland: een Gallery Wall aan de wand!

1

Heb je nog een leeg muurtje over en kan je huis wel wat frisse energie gebruiken? Maak dan kennis met de nieuwe trend: de Gallery Wall. De trend werd al enige tijd gespot in moderne woningen, maar maakt nu ook zijn opmars in andere interieurstijlen.

2

Als echte interior lover tel je pas echt mee met een perfecte gallery wall. Van foto’s van je geliefde, tot mooie ansichtkaarten of plekken waar je bent geweest. De perfecte balans in kleur, lijsten en vormen maken de gallery wall wel een lastig onderdeel van het interieur. De trend momenteel is naast lijsten je platen of foto’s aan de muur te bevestigen door middel van tape.

3

Hoe perfect alle onderstaande gallery walls ook lijken, ze zijn vaak juist perfect door hun imperfectie. Zorgt dat je muur speels en levendig blijft. Zoek verschillende soorten afbeeldingen en hang in plaats van alleen maar lijstjes ook eens een anders soort kunstwerk of bijvoorbeeld een lampje ertussen. Toch bang dat het te rommelig wordt? Zorg dan dat je eenheid creëert door het gebruik van één kleur of één kleurfamilie, dit zorgt automatisch voor meer rust.

 

En, ben jij al verliefd op deze trend, of heb je al een mooie Gallery Wall aan de muur?

 

 

1 Comment
  • Arjan

    15 augustus 2016 at 13:45 Beantwoorden

    Ik vind het zeker een goede uitstraling hebben. Ik weet alleen niet of ik het ook gaaf bij mijn eigen huis ook zo mooi zou vinden

Post a Comment