Haal de herfst in huis!

Na een prachtige zomer en een heerlijke zomer staat ‘ie dan toch echt voor de deur: de herfst! Dit nieuwe seizoen brengt wat veranderingen met zich mee: het weer wordt kouder, natter en natuurlijk brengt het mooie warme herfstkleuren met zich mee. We gaan nu weer meer binnenshuis leven en willen ons daarom omringen met deze warme kleuren. Haal de warme herfstkleuren in huis; ze maken het interieur gezellig en sfeervol, dat is waar we naar verlangen als het weer buiten guur is!

labelwise-herfst-kleuren-interieur-blog-1

Herfstkleuren

Haal de herfst in huis door mooie sprekende herfstkleuren toe te voegen aan je interieur. Wissel de kleuren van je accessoires zoals kussens, gordijnen en kaarsen van zomerkleuren naar diepe herfstkleuren.  Herfstkleuren zijn zachte en neutrale tinten, welke je perfect kunt combineren met beigetinten voor een mooi geheel.

Voorbeelden van herfstkleuren:

  • rood
  • oranje
  • bruin
  • oker
  • aubergine

 

labelwise-herfst-kleuren-interieur-blog-2

Get your leave on

..en haal mooie bladeren in huis! De herfst is natuurlijk bij uitstek het seizoen als je denkt aan vallende, mooi gekleurde bladeren. Hou het simpel en zet een paar mooie takken met bladeren in en vaas, of ga creatief aan de slag en creëer een waar kunstwerk voor in je interieur!

Met alle dingen die je in het bos vindt, kun je natuurlijk ook zelf prachtige accessoires maken. Met een goed gedroogd stuk boomschors kun je een mooie schaal maken met daarop wat waxinelichthoudertjes en daartussen wat bladeren of eikels. Dit staat hartstikke gezellig op tafel! Daarnaast is het ook leuk om met kastanjes, eikels en bladeren een mooie krans te maken die je aan de muur hangt. Of maak een herfstslinger en rijg alles aan een touwtje en hang het in de kamer.

labelwise-herfst-kleuren-interieur-blog-3

Accessoires

Je kunt al snel een bepaalde sfeer neerzetten in het interieur door van kleuren te wisselen in je accessoires. Veel winkels hebben een speciale afdeling waar je allemaal seizoensgebonden accessoires kunt vinden: perfect dus als je nog geen accessoires in huis hebt in mooie herfstkleuren!
Naast speciale “herfstaccessoires” kun je ook op zoek gaan naar mooie kaarsenhouders, kussentjes of dekens in mooie diepe herfsttinten.

Ben je een echte crea-bea en ga je liever zelf aan de slag om een mooi herfstaccessoire in huis te maken? Door de juiste materialen te gebruiken creëer je heel eenvoudig een warm en knus interieur. Materialen die een echte must zijn voor het maken van een herfst tafereel: wol, vilt, koper, takken of bladeren.

Ook leuk: droog wat bladeren en lijst deze in en hang deze aan de muur! Een herfst up-do in no time!

 

 

1 Comment
  • Chanel Plaisier

    21 oktober 2016 at 08:50 Beantwoorden

    Leuke spulletjes! Blijf het toch altijd knap lastig vinden om het huis in te richten naar de herfst, thanks voor de tips!!

Post a Comment