NL

Terug

  • Meer dan 20.000 producten op voorraad
  • Showroom Amersfoort
  • Producten uit eigen fabriek

B2B exclusief (22)

Op deze pagina vind je de modellen uitsluitend voor onze B2B klanten, deze worden niet aangeboden op de B2C kanalen. Je kunt ze herkennen aan het plaatje (B2B exclusief of Op aanvraag) boven het product.

B2B exclusieve meubelen

Labelwise heeft een uitgebreid assortiment van horecameubilair uitermate geschikt voor projectinrichters. Het B2B exclusief assortiment is hieraan toegevoegd waarin onze klanten modellen kunnen aanschaffen zonder het Bronx71 label. Deze producten worden enkel aangeboden op de website van Labelwise en zijn door particulieren niet te verkrijgen. De modellen uit de B2B exclusief lijn worden herkend aan het plaatje (B2B exclusief) boven het product.

Verschillende stoffen voor B2B exclusief

Voor de B2B exclusief lijn wordt er gewerkt met verschillende materialen en stoffen. Veelgebruikte stoffen voor deze meubels zijn velvet en eco-leer.  

Velvet is een luxueuze zachte stof en is waterbestendig. Hierdoor wordt dus geen vocht geabsorbeerd waardoor er ook geen vlekken ontstaan. Daarnaast is de stof ook nog eens zeer slijtvast, waardoor de zitmeubelen in deze stof lang mee zullen gaan. Velvet heeft een martindale score van 70.000.

Eco-leer is een combinatie van leer, polyester en gerecycled leer. Als patronen van leren huiden worden versnipperd, blijven er resten over. Deze resten worden gemalen en met polyester gecombineerd om eco-leer te vormen. Deze materiaalsoort heeft enkele voordelen ten opzichte van 100% leder; het is makkelijk schoon te houden en bovendien een zeer vochtbestendige materiaalsoort. Er wordt namelijk geen vocht geabsorbeerd waardoor er dus ook geen vlekken ontstaan. 

Horeca-meubilair groothandel

Labelwise heeft een ruim assortiment aan meubilair in alle soorten en maten welke in de eigen fabriek geproduceerd worden. Ons meubilair is tevens geschikt voor kantoorinrichting en kantine inrichting. Labelwise heeft als horeca meubilair groothandel producten in klassieke stijl, industriële stijl en moderne stijl. 

Naast het groothandelsportaal beschikt Labelwise over een ruime showroom (650m2) gelegen in Amersfoort waar u ons assortiment kunt bezichtigen en testen. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en advies op maat te geven.

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box