NL

Terug

Ecoleder care kit 2 x 500ml

  • Projectmeubilair voor fabrieksprijzen Tooltip Labelwise heeft een eigen productiefaciliteit in Europa en in Azië.
  • Meer dan 20.000 producten op voorraad
  • Interesse in betere prijzen? Koop direct vanaf de fabriek
  • Maatwerk mogelijk

Productomschrijving

Ecoleder care kit 2 x 500ml

Met deze ecoleder care kit ben je verzekerd van langdurig plezier van je meubels. Deze kit bestaat uit een protector en een cleaner speciaal voor ecoleder. Ecoleder is bekleding met een microvezel toplaag met een doek lerenvezel onderlaag. Door het hergebruiken van restanten leer is ecoleder milieuvriendelijk materiaal.

Met deze care kit geef je het ecolederen meubel een extra beschermlaag zodat het meubel langer mooi blijft. De kit heeft 2 flessen van 500ml: een protector die vuil de kans ontneemt om zich te hechten aan je meubelstuk en een cleaner om je meubel te verzorgen, op te frissen en te reinigen.

Gebruikersadvies: 
Het is belangrijk om je meubel eerst stofvrij te maken voordat je de spray aanbrengt, dit kan bijvoorbeeld met een stofzuiger. Daarna kun je het meubel inspraken met een laagje ecoleder cleaner. De spray kun je daarna goed verdelen met de witte katoenen washand. Daarna laat je de cleaner 3 minuten inwerken. Na 3 minuten kun je met de washand draaiende bewegingen maken om het product goed te reinigen. De washand kun je afspoelen met handwarm water. Als het meubel is opgedroogd kun je met de ecoleder protector je meubel insprayen om het te beschermen tegen vuil.

Tip!: Test bij het eerste gebruik van de set eerst even op een onopvallende plek van het meubel. Dit om te voorkomen dat de set ongeschikt is, in verband met kleurechtheid en de bestendigheid. 
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Informatie levering

Informatie levering

Onze producten worden geleverd met PostNL, DHL of onze eigen vrachtwagen. U kunt er ook voor kiezen de producten door ons op locatie te laten assembleren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Ecoleder care kit 2 x 500ml

Ecoleder care kit 2 x 500ml

€ --,-- (--,-- Incl. btw)