Terug

Horeca eikenhouten (bar)tafel op maat

  • Meer dan 20.000 producten op voorraad Tooltip Kom langs onze showroom in Emmen
  • Projectmeubilair voor fabrieksprijzen
  • Waterafstotende materialen
  • Maatwerk mogelijk

Productomschrijving

Horeca eikenhouten (bar)tafel op maat

Labelwise biedt massief eiken horeca bartafels en tafels op maat aan. Wij bieden zowel ronde (bar)tafels als rechthoekige (bar)tafels aan. 

Allereerst kan zowel het type onderstel als de afwerking van het onderstel bepaald worden. Labelwise biedt massief eiken onderstellen en metalen onderstellen. De massief eiken onderstellen kunnen zowel onbehandeld als met een transparante lak geleverd worden. De metalen onderstellen kunnen afgewerkt worden met zwarte poedercoating, witte poedercoating en een blanke lak. 

Zowel de dikte van het blad als de afwerking van het tafelblad kan bepaald worden. Labelwise werkt standaard met drie diktes: 2.5 cm, 4 cm en 5 cm dikte. De bladen kunnen recht afgewerkt worden of met een boomstamkant. De productfoto's laten het verschil duidelijk zien. 

De tafelbladen zijn gemaakt van Slavonisch eikenhout. Dit een zeldzame en mooie houtsoort van A-kwaliteit afkomstig uit Oost-Europa. Slavonisch eiken is doorgaans noestvrij. Deze unieke houtsoort wordt als beste eikensoort van Europa gezien.

De tafelbladen kunnen tegen een meerprijs met een transparante lak afgewerkt worden. De hoogte van deze meerprijs wordt bepaald door het aantal vierkante meters dat gelakt dient te worden. 

Aanvragen kunnen gemaild worden naar: [email protected]

Informatie levering

Informatie levering

Onze producten worden geleverd met PostNL, DHL of onze eigen vrachtwagen. U kunt er ook voor kiezen de producten door ons op locatie te laten assembleren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Horeca eikenhouten (bar)tafel op maat

Horeca eikenhouten (bar)tafel op maat

€ --,-- (--,-- Incl. btw)