NL

Terug

Pilling remover

  • Projectmeubilair voor fabrieksprijzen Tooltip Labelwise heeft een eigen productiefaciliteit in Europa en in Azië.
  • Meer dan 20.000 producten op voorraad
  • Interesse in betere prijzen? Koop direct vanaf de fabriek
  • Maatwerk mogelijk

Productomschrijving

Pilling remover

Wilt u uw meubel waarbij pluisvorming voorkomt graag het langste mooi houden? Maak dan kennis met onze Pilling remover, de perfecte oplossing voor het verwijderen van pluizen en pilling van jouw meubelstof zonder het meubel te beschadigen. Door dit apparaatje ziet uw meubel er weer fris en nieuw uit! De Pilling remover is vooral perfect geschikt voor onze chenille stof River.

De Pilling remover is speciaal voor het eenvoudig en snel verwijderen van pilling en pluizen op meubelstof en ander (wollen) textiel. De pilling remover bevat een scheerkop gemaakt van RVS, hierdoor hebben de mesjes een extra lange levensduur. 

Gebruikersadvies:

Zet het apparaatje aan en ze de kop op de stof, maak draaiende bewegingen en wissel dit af met bewegingen van links naar rechts. Op deze manier zul je zien dat de pilling/pluizen eraf worden geschoren zonder de stof te beschadigen. De stof zal er weer als nieuw uit zien. 

Het apparaatje is oplaadbaar met de bijgeleverde oplader. 

Informatie levering

Informatie levering

Onze producten worden geleverd met PostNL, DHL of onze eigen vrachtwagen. U kunt er ook voor kiezen de producten door ons op locatie te laten assembleren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Pilling remover

Pilling remover

€ --,-- (--,-- Incl. btw)