NL

Terug

  • Meer dan 20.000 producten op voorraad
  • Showroom Amersfoort
  • Producten uit eigen fabriek

Verzorgingsproducten voor meubilair (5)

Filters

Verzorgingsproducten voor meubilair

Verzorgingsproducten voor uw meubilair

Een nieuwe inrichting dient altijd netjes bijgehouden en onderhouden te worden. Zo kunt u natuurlijk een stoel, barkruk of fauteuil dagelijks met een doek of stofzuiger schoonhouden, maar dit is niet genoeg als langdurig onderhoud. Het gebruik van de juiste onderhoudsproducten verlengt de levensduur van uw meubilair en zorgt ervoor dat de 'nieuwe' look behouden blijft. 

Labelwise heeft een ruim assortiment aan onderhoudsproducten waardoor elk meubelstuk onderhouden kan worden. Onderhoudsproducten voor hout, onderhoudsproducten voor leer & PU Kunstleer en onderhoudsproducten voor textiel, bij Labelwise vindt u alle meubelverzorgingsproducten die u zoekt.

Horeca meubilair groothandel

Labelwise heeft een breed en diep assortiment horeca- en kantoormeubelen welke in de eigen fabriek geproduceerd worden. Bij ons krijgt u altijd twee jaar garantie op al het meubilair waar wij achter de kwaliteit van onze producten staan. Onze meubels zijn tevens geschikt voor kantoorinrichting en kantine inrichting waardoor wij de perfecte partner zijn voor de projectinrichter. Labelwise heeft als horeca- en kantoormeubilair groothandel producten passend in een klassieke interieurstijl, industriële interieurstijl en moderne interieurstijl.

Naast het groothandelsportaal beschikt Labelwise over een ruime showroom (650m2) gelegen in Amersfoort waar u ons assortiment kunt bezichtigen en testen. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en advies op maat te geven.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box