Terug

  • Meer dan 12.000 producten op voorraad
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Producten uit eigen fabriek

Horeca stoelen, vergaderstoelen en kantinestoelen met armleuning (33)

Op zoek naar stoelen met armleuning voor horeca of bedrijven? Labelwise is dé groothandel in horeca stoelen, vergaderstoelen en kantinestoelen.

Filters

Horeca stoelen, vergaderstoelen en kantinestoelen met armleuning

Horeca stoelen, vergaderstoelen en kantinestoelen met armleuning

Op zoek naar mooie horeca stoelen, kantinestoelen of vergaderstoelen met armleuning? Labelwise beschikt over een zeer divers aanbod aan stoelen welke veelal direct uit voorraad leverbaar zijn. Labelwise biedt als groothandel stoelen met een hoog zitcomfort tegen scherpe prijzen.

De zittingen van ons meubilair zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende materialen, de keuze bestaat uit LeerGerecycled leerPU leerMicrovezel, Polyester en Kunststof.

Horeca stoelen met armleuning

Labelwise heeft horeca stoelen met armleuning in klassieke stijl, industriële stijl en moderne stijl. Wij werken met meerdere stof- en leersoorten welke in meerdere kleuren leverbaar zijn. Onze horeca stoelen met armleuning zitten goed, zijn eenvoudig schoon te houden en zijn vaak waterproof.

Kantinestoelen met armleuning

Ook voor kantinmeubilair met armleuning ben je bij Labelwise aan het juiste adres. Ook bij kantines is het tegenwoordig belangrijk een goede atmosfeer te creëren. Wij hebben moderne als klassieke kantine stoelen met armleuning direct uit voorraad leverbaar. 

Vergaderstoelen met armleuning

Labelwise biedt mooie vergaderstoelen met armleuning voor de juiste invulling van je bedrijfsruimtes. Wij hebben vergaderstoelen in verschillende kleuren en uitvoeringen. Labelwise heeft vergaderstoelen met armleuning tegen scherpe prijzen in leer, gerecycleerd leer, PU-leer en microvezel.

Showroom

Naast het groothandelsportal beschikt Labelwise over een showroom van 350m² in Emmen. U kunt op afspraak meubels bezichtigen en u laten adviseren door onze experts.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box