NL

Terug

  • Meer dan 20.000 producten op voorraad
  • Showroom Amersfoort
  • Producten uit eigen fabriek

Over Labelwise

Labelwise B.V.
Wij zijn in 2014 gestart met het importeren van meubels om deze in webwinkels te verkopen. Inmiddels zij wij een allround leverancier van betaalbare kwaliteitsmeubels in zowel de B2C markt als de B2B markt in de landen Nederland, België en Duitsland. Labelwise heeft twee vestigingen, een grote showroom in Amersfoort en een kantoor in Emmen waar tevens de magazijnen zijn gelegen. Labelwise heeft meer dan 20.000 items direct uit voorraad leverbaar welke binnen 48 uur op iedere locatie geleverd kunnen worden.

Benieuwd naar ons team? Klik dan hier.

Eigen productiefaciliteit
Sinds 2017 heeft Labelwise een eigen productiefaciliteit voor het grootste gedeelte van het assortiment. Labelwise bedenkt, ontwerpt en produceert het meubilair grotendeels inmiddels zelf.

Omdat we werken met een eigen productiefaciliteit, kunnen we in relatief lage aantallen producten op maat produceren in de gewenste stof en kleur. Ondanks dat dit maatwerk is kunnen wij nog steeds zeer scherpe prijzen aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kwaliteit
Onze producten zijn geschikt voor projectmatig gebruik. De materialen worden ruimschoots machinaal getest op zaken als draaggewicht en slijtvastheid. Veelal worden onze meubels waterbestendig en vuilafstotend geproduceerd. Door te kopen bij ons heeft u zekerheid wat betreft duurzaamheid van de meubels.

Garantie
Een projectmatige aankoop gaat altijd gepaard met een grote investering. Vanzelfsprekend wilt u tegenover deze investering een stuk garantie, Labelwise zal u deze garantie bieden. Wij hebben het volste vertrouwen in de kwaliteit van onze producten. Wij kopen niet willekeurig in bij een externe partij; door onze eigen productiefaciliteit kunnen wij ten alle tijden het productieproces controleren en verbeteren om tot het gewenste resultaat te komen. Wij bieden op alle producten een algemene garantie van twee jaar. Voor alle producten bieden wij geschikte beschermings- en onderhoudsproducten om de levensduur te verlengen.

Montage op locatie
Wij bieden de mogelijkheid om de het door u aangeschafte meubilair tegen een meerprijs te monteren op uw locatie. Naast volledige montage nemen wij het afval mee om u te ontlasten. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken.

3D-Modellen, stalenbox en catalogus
Labelwise werkt graag samen met (interieur)architecten en projectinrichters. Wij hebben daarom gratis 3D-modellen van ons assortiment beschikbaar die een waarheidsgetrouw beeld schetsen van ons meubilair. Naast 3D-modellen hebben wij een gratis stalenbox en een catalogus beschikbaar van de door ons geleverde stoffen en meubelen.

Showroom
Labelwise B.V. beschikt over een ruime showroom (650m2) gelegen in Amersfoort. In onze eigen showroom te Amersfoort is ons assortiment te bezichtigen en te testen. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en advies op maat te geven. Graag ontvangen wij u onder genot van een kop koffie of thee. 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens:

Bedrijfsgegevens:
Labelwise B.V.
Hanzeboulevard 28
3825 PH Amersfoort
Tel: 0591-547211
[email protected]
KvK nummer: 61134368
BTW nummer: NL854222881B01

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box