Terug

  • Meer dan 20.000 producten op voorraad
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Producten uit eigen fabriek

Over ons

Labelwise B.V.
Labelwise is gestart in 2014 met het importeren van meubels om deze in webwinkels te verkopen. Inmiddels is Labelwise een allround leverancier van betaalbare kwaliteitsmeubels in zowel de B2C markt als de B2B markt in de landen Nederland, België en Duitsland. Labelwise heeft haar magazijnen, het kantoor en de showroom in Emmen, Drenthe. Labelwise heeft meer dan 20.000 items direct uit voorraad leverbaar welke binnen 24 uur op iedere locatie geleverd kunnen worden.

Benieuwd naar ons team? Klik dan hier.

Eigen productiefaciliteit
Sinds 2017 heeft Labelwise een eigen productiefaciliteit voor het grootste gedeelte van het assortiment. Labelwise bedenkt, ontwerpt en produceert het meubilair grotendeels inmiddels zelf.

Omdat we werken met een eigen productiefaciliteit, kunnen we in relatief lage aantallen producten op maat produceren in de gewenste stof en kleur. Ondanks dat dit maatwerk is kunnen wij nog steeds zeer scherpe prijzen aanbieden. Neem vrijblijvend contact op met Labelwise B.V. om de mogelijkheden te bespreken.

Kwaliteit
Onze producten zijn geschikt voor projectmatig gebruik. De materialen worden ruimschoots getest op zaken als draaggewicht en slijtvastheid. Onze producten zijn bekleed met exclusieve velvet stoffen, kunstledervarianten, microvezel, gerecycled leer of echt rund leer. Wij werken nimmer met standaard kunstleer. Veelal worden onze meubels waterbestendig en vuil afstotend geproduceerd. Door te kopen bij Labelwise B.V. heeft u zekerheid wat betreft duurzaamheid van de meubels.

Garantie
Een projectmatige aankoop gaat altijd gepaard met een grote investering. Vanzelfsprekend wilt u tegenover deze investering een stuk garantie, Labelwise B.V. zal u deze garantie bieden. Wij hebben het volste vertrouwen in de kwaliteit van onze producten. Wij kopen niet willekeurig in bij een externe partij; door onze eigen productiefaciliteiten kunnen wij ten alle tijden het productieproces controleren en verbeteren om tot het gewenste resultaat te komen. Als wij niet overtuigd zijn van het eindproduct komt deze simpelweg niet op de markt. Labelwise biedt op alle producten een algemene garantie van één jaar. Op metaalonderdelen en houten framewerken wordt een garantie van twee jaar gegeven.

Voor alle Labelwise producten bieden wij geschikte beschermings- en onderhoudsproducten. Wij verwachten dat de klant de verantwoordelijk neemt om zijn of haar meubels middels de bijgevoegde voorschriften beschermt.

Montage op locatie
Labelwise B.V. biedt de mogelijkheid om de het door u aangeschafte meubilair tegen een meerprijs te monteren op uw locatie. Naast volledige montage nemen wij het afval mee om u te ontlasten. Neem contact op met Labelwise B.V. om deze mogelijkheden te bespreken.

3D-Modellen en stalenboeken
Labelwise werkt graag samen met (interieur)architecten en projectinrichters. Wij hebben daarom gratis 3D-modellen van ons assortiment beschikbaar die een waarheidsgetrouw beeld schetsen van ons meubilair. Naast 3D-modellen hebben wij gratis stalenboeken beschikbaar van de door ons geleverde materiaalsoorten.

Showroom
Labelwise B.V. beschikt over een ruime showroom (350m2) gelegen in Emmen, Drenthe. Een groot gedeelte van het assortiment is zichtbaar in Bussum, Noord-Holland. In onze eigen showroom te Emmen is ons assortiment te bezichtigen en te testen. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en advies op maat te geven. De showroom is geopend op afspraak, graag ontvangen wij u onder genot van een kop koffie of thee. 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens:

Bedrijfsgegevens:
Labelwise B.V.
Tweede Bokslootweg 14 
7821 AS Emmen
Tel: 0591-547211
[email protected]
KvK nummer: 61134368
BTW nummer: NL854222881B01

Onze showroom is geopend op afspraak van maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 17.00 uur 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box