NL

Terug

  • Meer dan 20.000 producten op voorraad
  • Showroom Amersfoort
  • Producten uit eigen fabriek

Labelwise voor Projectinrichters

Labelwise heeft jarenlange ervaring in het produceren en leveren van meubilair in projecten. Van kantoren tot horeca inrichting, van recreatie tot scholen inrichting, wij kunnen als succesvolle partner fungeren in uw projecten. Wij staan bekend als een betrouwbare partner met korte levertijden en een goede prijskwaliteitverhouding. Naast dit bieden wij ook gratis 3D modellen, stalenboeken en zowel een online als offline catalogus. 

3D Modellen
We beschikken bij Labelwise over hoogwaardige 3D sketchup-modellen van bijna al onze producten. De 3D modellen kunnen gemakkelijk worden gebruikt in ontwerpen en visualisaties, ideaal om uw klant een beeld te geven in het desbetreffende project. De 3D modellen zijn gratis en onbeperkt te gebruiken. U kunt de modellen downloaden nadat u een account is goedgekeurd op onze website. 

Showroom
In onze showroom in Amersfoort is het merendeel van ons assortiment aanwezig. Wilt u of uw klant het beoogde meubilair eerst bezichtigen? Dat kan natuurlijk! Wij ontvangen u graag onder genot van een kop koffie of als u het aan het eind van de middag komt onder genot van een biertje of wijntje! 

Makkelijk & snel
Bij Labelwise staan we voor gemak, we proberen u als projectinrichter zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij hebben een functionele portal met live voorraden, zo kom je nooit voor verassingen te staan omtrent levertijden. Wij kunnen veelal binnen 48 uur op locatie leveren, ook in hogere aantallen. Door onze korte lijnen en een duidelijke communicatie kunnen we snel persoonlijke offertes voor u maken. Wij staan altijd voor u klaar!

Verzendingen, afhalen en franco leverbedrag
De prijzen op de portal van Labelwise zijn inclusief levering op iedere gewenste locatie in Nederland & België. Bestellingen boven het bedrag van €500,- ex. BTW worden franco geleverd. Op bestellingen onder het bedrag van €500,- ex. BTW zijn wij genoodzaakt €50,- ex. BTW verzendkosten in rekening te brengen. Dit met de reden dat de prijzen inclusief levering zijn gecalculeerd op schaalvoordelen in transport. Toch liever zelf afhalen? Dan krijgt u 5% afhaalkorting. Deze 5% korting geldt over het totaalbedrag ex. BTW en wordt na bestelling achteraf op de factuur in mindering gebracht. 

Labelwise levert, indien uit de producten uit voorraad leverbaar zijn, doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen op locatie. De levering wordt afgestemd met de klant. Bestellingen kunnen worden afgehaald in Emmen, Drenthe. Dit kan 24 uur na het plaatsen van de bestelling op werkdagen tussen 08:30 uur en 16:30 uur. 

Montage op locatie
Om u compleet te kunnen ontzorgen bieden we u gehele montage van onze producten op locatie. In overleg kunnen we de producten tegen een meerprijs monteren. Ook is het mogelijk om al het afval af te laten voeren.

Maatwerk
Is wat Labelwise direct uit voorraad levert toch niet helemaal wat u zocht of zoekt u meubilair matchend met de rest van de inrichting? Wij kunnen u verder helpen. Labelwise heeft een eigen productiefaciliteit waar wij producten op maat kunnen produceren. Graag ontwerpen we samen met u het op maat gemaakt meubilair.

B2B Exclusieve producten
Labelwise heeft een uitgebreid assortiment van horecameubilair uitermate geschikt voor projectinrichters. Het B2B exclusief assortiment is hieraan toegevoegd waarin onze klanten modellen kunnen aanschaffen zonder het Bronx71 label. Deze producten worden enkel aangeboden op de website van Labelwise en zijn door particulieren niet te verkrijgen. De modellen uit de B2B exclusief lijn worden herkend aan het plaatje (B2B exclusief) boven het product.

Nieuwsgierig geworden en ziet u ons als een mogelijke partner?

Neem vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan per e-mail: [email protected] en telefonisch: 0591-547211

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box