NL

Terug

 • Meer dan 20.000 producten op voorraad
 • Showroom Amersfoort
 • Producten uit eigen fabriek

Containers tegen fabrieksprijzen

Graag veilig en betrouwbaar produceren in Azië onder een Nederlandse vlag? Of hoofdpijn vrij produceren in Europa tegen fabrieksprijzen met garanties? Labelwise biedt dé uitkomst!

Labelwise heeft twee eigen productiefaciliteiten. De eerste faciliteit bevindt zich in China en de tweede in Polen. Onze collectie komt grotendeels uit deze twee fabrieken. 

Door de eigen productiefaciliteiten kan Labelwise snel schakelen, inspelen op trends, de verpakking van de producten blijvend verbeteren en tevens de producten tegen de aller scherpste prijzen produceren.

Waarom samen produceren?

Labelwise levert haar collecties veelal direct uit voorraad. Bij het uit voorraad leveren van de producten dienen zaken als inslagkosten, opslagkosten en personeelskosten doorbelast te worden in onze verkoopprijs naar de klant. 

Deze genoodzaakte kosten worden omzeild door direct bij onze fabrieken in te kopen, zo kunnen wij onze producten tegen scherpste prijzen aanbieden en de klanten extra winstmarge bieden. Ondanks de scherpere inkoopprijzen bieden wij altijd de twee jaar volledige garantie en service op onze producten.

Wat regelt Labelwise en wat is er mogelijk?

Labelwise kan volledige maatwerk productie leveren en de import van A tot Z faciliteren, daarmee wordt de klant volledig ontzorgd. 

 • Bestaande producten kunnen, op basis van schaalvoordelen, tegen scherpe tarieven worden ingekocht.
 • Bestaande producten kunnen worden aangepast naar wens om in te spelen op de behoefte van de klant. Voert Labelwise het model in eco-leer maar wilt de klant het graag in bulk kopen in kunstleer? Of wil de klant toch een houten onderstel in plaats van metaal? Wij maken alles bespreekbaar en vaak ook mogelijk!
 • Wij kunnen compleet nieuwe modellen ontwikkelen van tekening tot het eindproduct. Daarbij kunnen wij ook assisteren met creatieve ideeën, dit alles inhouse! 

Labelwise kan zorgdragen voor het gehele proces rondom import:

 • Het produceren en faciliteren van product sample tot eindproduct.
 • In house kwaliteitscontrole op alle gekochte artikelen. 
 • Het faciliteren van transporten: van zeecontainers tot trailers. 
 • Het regelen van de inklaringen, tevens het laden en lossen van de containers & trailers.
 • Het bieden van de volledige service en twee jaar garantie welke je bij Labelwise gewend bent, dit biedt een externe fabriek (vaak) niet.  

Aan welke aantallen moet ik denken?

Aantallen gebaseerd op volle trailers of containers, in het bijzonder meerdere, bieden uiteraard de scherpste prijzen. De aantallen per container of trailer hangen natuurlijk sterk af van het volume van de producten. Zo kunnen er van enkele Labelwise stoelen ruim 900 stuks in een container, waar bij bepaalde hoekbanken er slechts 60 stuks in een trailer passen. Gemiddeld gezien gaan er rond de 500 stuks per product in een volle zeecontainer vanuit China. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Mail naar: [email protected] en wij behandelen deze graag met je in een persoonlijk gesprek middels een vrijblijvende offerte.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box