NL

Terug

  • Meer dan 20.000 producten op voorraad
  • Showroom Amersfoort
  • Producten uit eigen fabriek

Containers tegen fabrieksprijzen

Graag veilig en betrouwbaar produceren in Azië onder een Nederlandse vlag? Of hoofdpijn vrij produceren in Europa tegen fabrieksprijzen? Labelwise biedt dé uitkomst!

Labelwise heeft twee eigen productiefaciliteiten. De eerste faciliteit bevindt zich in Polen en de tweede in China. Onze collectie komt voor 90% uit deze twee fabrieken.

Door de eigen productiefaciliteiten kan Labelwise snel schakelen, inspelen op trends, de verpakking van de producten blijvend verbeteren en tevens de producten tegen de aller scherpste prijzen produceren.

Waarom samen produceren?

Wij werken niet met commissiekosten en externe handelsagenten waardoor je altijd tegen de scherpste prijzen bij ons in kan kopen. 

Labelwise levert haar collecties veelal direct uit voorraad. Bij het uit voorraad leveren van de producten dienen zaken als opslagkosten, personeelskosten, gas- en elektrakosten doorbelast te worden in onze verkoopprijs naar de klant. 

Deze genoodzaakte kosten zijn uiteraard te omzeilen door direct bij onze fabrieken in te kopen, en wij stellen onze fabrieken graag open naar jou.   

Labelwise kan volledige maatwerk productie leveren en de import voor jullie faciliteren.

  • Bestaande producten kunnen, op basis van schaalvoordelen, tegen scherpe tarieven worden ingekocht.
  • Bestaande producten kunnen worden aangepast naar wens om in te spelen op de klant. Voert Labelwise het model in eco-leer maar wilt u het graag in bulk kopen in kunstleer? Of wilt u toch een houten onderstel in plaats van metaal? Wij maken alles bespreekbaar en vaak ook mogelijk!
  • Wij kunnen compleet nieuwe modellen ontwikkelen van tekening tot het eindproduct.

Labelwise kan zorgdragen voor het gehele proces rondom import:

  • Het produceren en faciliteren van productsamples.
  • Het faciliteren van transporten: van containers tot trailers.
  • Het regelen van de inklaringen en het laden en lossen van de containers en trailers.
  • Het bieden van de service en garantie welke je bij Labelwise gewend bent, bij externe fabrieken is dit soms tot aan de deur.

Aan welke aantallen moet ik denken?

Aantallen gebaseerd op volle trailers of containers, in het bijzonder meerdere, bieden uiteraard de scherpste prijzen. De aantallen per container of trailer hangen natuurlijk sterk af van het volume van de producten. Zo kunnen er van enkele Labelwise stoelen ruim 1000 stuks in een container, waar bij bepaalde hoekbanken er slechts 60 stuks in een trailer passen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Mail naar: [email protected] en wij behandelen deze graag met je in een persoonlijk gesprek.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box