NL

Terug

  • Meer dan 20.000 producten op voorraad
  • Showroom Amersfoort
  • Producten uit eigen fabriek

Garantie

Een projectmatige aankoop gaat altijd gepaard met een grote investering. Vanzelfsprekend wilt u tegenover deze investering garantie. 

Eigen productie - controle over kwaliteit

Sinds 2017 heeft Labelwise een eigen productiefaciliteit voor het grootste gedeelte van het assortiment. Labelwise bedenkt, ontwerpt en produceert het meubilair grotendeels inmiddels zelf. Onze producten zijn geschikt voor projectmatig gebruik, de materialen worden ruimschoots machinaal getest op zaken als draaggewicht en slijtvastheid. Veelal worden onze meubels waterbestendig en vuilafstotend geproduceerd. Door te kopen bij ons heeft u zekerheid wat betreft duurzaamheid van de meubels.

Door onze eigen productiefaciliteit kunnen wij ten alle tijden het productieproces controleren en verbeteren om tot het gewenste resultaat te komen. Als wij niet overtuigd zijn van het eindproduct komt deze simpelweg niet op de markt.

Service & garantie

Labelwise biedt op alle producten een algemene garantie van twee jaar. Wij hebben van onze producten veelal extra onderdelen in het magazijn mocht er een servicekwestie voorkomen. Deze proberen wij te allen tijden zo spoedig mogelijk op te lossen.

Onderhoud

In principe zijn onze producten geproduceerd om direct in gebruik te nemen. Voor alle producten adviseren wij de aangeboden beschermings- en onderhoudsproducten. Daarmee blijft de kwaliteit langer goed en hebben de meubels een betere uitstraling. 

Wilt u meer weten over garantievoorwaarden of heeft u vragen over het onderhoud van het meubilair?

Neem dan contact op per e-mail: [email protected] of telefonisch: 0591-547211

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box