Terug

  • Meer dan 12.000 producten op voorraad
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Producten uit eigen fabriek

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Labelwise hoog in het vaandel. Door te kopen bij Labelwise B.V. heeft u zekerheid wat betreft duurzaamheid van de meubels.

Wij hebben het volste vertrouwen in de kwaliteit van onze producten. Labelwise koopt niet willekeurig in bij een externe partij; door onze eigen productiefaciliteiten kunnen wij ten alle tijden het productieproces controleren en verbeteren om tot het gewenste resultaat te komen. Als wij niet overtuigd zijn van het eindproduct komt deze simpelweg niet op de markt. Ondanks onze scherpe prijzen, krijgt u als afnemer altijd een jaar garantie op zitmeubelen en accessoires. Gebruikerssporen vanzelfsprekend uitgesloten.

Onze producten zijn horeca-proof. Dat wil bijvoorbeeld zeggen dat stoelen veelal tussen de 120 en 160 kilogram draaggewicht kennen. Omdat we in onze eigen productiefaciliteit een metaalafdeling hebben, worden onze stoelen ruimschoots getest op draaggewicht. Daarnaast zijn onze items bekleed met exclusieve kunstledervarianten, microvezel, gerecycled leer of echt rund leer. Wij werken nimmer met standaard kunstleer. 

Omdat we werken met een eigen productiehal, kunnen we in lage aantallen producten op maat produceren in de gewenste stof en kleur. Ondanks dat dit maatwerk is kunnen wij nog steeds zeer scherpe prijzen aanbieden. Neem vrijblijvend contact op met Labelwise B.V. om de mogelijkheden te bespreken.

Martindale

Martindale is een eenheid welke de slijtvastheid van een stof aangeeft. De Martindale-test is een internationaal erkende test waarbij wordt gemeten hoe snel van verschillende stoffen de draden slijten of poolweefsels kaal worden. Dit gebeurt in een apparaat welke met een ronddraaiende beweging een zekere druk uitoefent op de stof. Aan de hand van verschillende criteria wordt bepaald na hoeveel ronddraaiende bewegingen van het testapparaat (toeren) een stof versleten is. Wanneer de stof versleten is, wordt het aantal toeren wat de machine heeft gemaakt genoteerd. De waarde die genoteerd wordt bepaalt hoe slijtvast de stof is. De Martindale waarde is vaak achter op een stofstaal te vinden en loopt doorgaans van 6.000 tot 100.000. Hoe hoger de Martindale-waarde, des te hoger de slijtvastheid van een stof. Er zijn klassen opgesteld welke de Martindale waarde koppelen aan een gebruiksklasse om inzicht te geven in welke Martindale waarde het beste bij het beoogde gebruik past.

Meubilair voor decoratie

Stoffen van meubilair welke een waarde hebben tot 6.000 Martindale zijn bedoeld voor decoratief gebruik. De stoffen hebben een zeer geringe slijtweerstand en zijn alleen geschikt voor meubilair welke een decoratieve functie hebben en niet intensief gebruikt worden.

Voorzichtig gebruik

Een waarde tussen de 6.000 en 15.000 Martindale is geschikt voor meubelen die niet dagelijks gebruikt worden, wanneer ze gebruikt worden gebeurt dit vooral voorzichtig.

Normaal gebruik

Meubelstoffen met een waarde van 15.000 tot 40.000 Martindale zijn geschikt voor normaal gebruik zoals een zitplaats die dagelijks gebruikt wordt. Normaal gebruik kan gezien worden als enkele uren per dag, hierbij wordt het meubilair vrij rustig gebruikt.

Intensief gebruik

Meubilair wat geschikt is voor intensief gebruik heeft normaal gesproken een waarde tussen de 40.000 en 75.000 Martindale. Deze stoffen zijn zeer geschikt voor meubilair wat regelmatig intensief gebruikt wordt.

Zeer intensief gebruik

Meubilair met een waarde van 75.000+ Martindale is geschikt voor situaties waarin het meubilair zeer intensief gebruikt wordt. U bent met deze waarden verzekerd van een hoge slijtvastheid en een goede duurzaamheid. Deze stoffen kunnen jaren intensief worden gebruikt voordat ze ook maar enkele gebruikerssporen vertonen.

Martindale stoffen Labelwise

De stoffen die Labelwise gebruikt hebben een waarde tussen de 20.000 en 100.000 Martindale. Dit betekent dat u altijd verzekerd bent van een goede kwaliteit stof, die normaal gebruikt kan worden en zeker jaren mee gaat. Om u te ondersteunen bij uw keuze hebben we zoveel mogelijk van de Martindale waardes ingevuld bij onze producten, de waarde vindt u op de productpagina onder het kopje specificaties.

Liquid proof

Veel van de stoffen die Labelwise gebruikt zijn liquid proof, dat betekent dat de stoffen vloeistoffen niet opnemen maar afstoten. Het voordeel van de liquid proof stoffen is dat vloeistoffen gemakkelijk verwijderd kunnen worden met een absorberende doek. De stoffen die liquid proof zijn zullen ook niet nat worden nadat er op gemorst wordt, hierdoor hoeft u geen uren te wachten voordat het meubilair droog is en u het weer in gebruik kan nemen. U kunt onze liquid proof stoffen herkennen aan het Liquid Proof-logo.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box