Terug

  • Meer dan 12.000 producten op voorraad
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Producten uit eigen fabriek

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Labelwise hoog in het vaandel. Door te kopen bij Labelwise B.V. heeft u zekerheid wat betreft duurzaamheid van de meubels.

Wij hebben het volste vertrouwen in de kwaliteit van onze producten. Labelwise koopt niet willekeurig in bij een externe partij; door onze eigen productiefaciliteiten kunnen wij ten alle tijden het productieproces controleren en verbeteren om tot het gewenste resultaat te komen. Als wij niet overtuigd zijn van het eindproduct komt deze simpelweg niet op de markt. Ondanks onze scherpe prijzen, krijgt u als afnemer altijd een jaar garantie op zitmeubelen en accessoires. Gebruikerssporen vanzelfsprekend uitgesloten.

Onze producten zijn horeca-proof. Dat wil bijvoorbeeld zeggen dat stoelen veelal tussen de 120 en 160 kilogram draaggewicht kennen. Omdat we in onze eigen productiefaciliteit een metaalafdeling hebben, worden onze stoelen ruimschoots getest op draaggewicht. Daarnaast zijn onze items bekleed met exclusieve kunstledervarianten, microvezel, gerecycled leer of echt rund leer. Wij werken nimmer met standaard kunstleer. 

Omdat we werken met een eigen productiehal, kunnen we in lage aantallen producten op maat produceren in de gewenste stof en kleur. Ondanks dat dit maatwerk is kunnen wij nog steeds zeer scherpe prijzen aanbieden. Neem vrijblijvend contact op met Labelwise B.V. om de mogelijkheden te bespreken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box