NL

Terug

LET OP! Vanaf vrijdag 29-09 tot en met vrijdag 06-10 is Labelwise B.V. gesloten, de sluiting heeft betrekking op ons gehele bedrijf: de magazijnen, kantoren en onze showroom te Amersfoort.

  • Meer dan 20.000 producten op voorraad
  • Showroom Amersfoort
  • Producten uit eigen fabriek

Velvet Salvador

Velvet is een zachte stof gemaakt van 100% polyester. De zachtheid van de stof zorgt voor een luxueuze uitstraling. Met deze producten wordt direct een velvet chique interieurstijl gecreëerd, maar velvet past ook thuis in verschillende andere stijlen. 

Kleuren Salvador

Bij Labelwise is deze stof in de volgende vijf kleuren te verkrijgen:

Unieke stofeigenschappen van deze velvet stof

Velvet wordt gemaakt door opstaande lusjes te weven. Deze geweven lusjes worden vervolgens doorgesneden waardoor er korte glanzende haartjes ontstaan.

Deze velvet stof is een slijtvaste stof met een Martindale score van 100.000. Polyester is een sterke en kwalitatieve grondstof voor het maken van materialen. Hoe hoger de Martindale score van de stof, hoe slijtvaster de stof is. De Martindale score staat namelijk voor het aantal zituren op de stof voordat deze begint te slijten.

Naast de hoge slijtvastheid is de stof is waterafstotend omdat deze in de fabriek is geïmpregneerd. Dit betekent dat de stof geen vocht opneemt. Druppels blijven op de stof liggen en trekken niet in de stof. Dit geldt voor alle vochtige vloeistoffen, zelfs voor hardnekkige zoals rode wijn. Daarnaast is de stof ook vuilafstotend. Dit houdt in dat de stof geen vuil opneemt waardoor velvet erg gemakkelijk is in onderhoud.

Stofeigenschappen

Producten met Salvador

Bekijk hier alle producten in deze velvet stof. 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box