NL

Terug

  • Meer dan 20.000 producten op voorraad
  • Showroom Amersfoort
  • Producten uit eigen fabriek

Gemêleerde stof Tarim

Stof Tarim is een zachte stof met een frisse, gemêleerde uitstraling. De stof is van zeer goede en stevige kwaliteit waardoor hij perfect geschikt is voor zitmeubelen. Door de frisse uitstraling van de stof kan er makkelijk een strak interieur gecreëerd worden. Deze stof past goed in moderne en Scandinavische interieurstijlen.

Kleuren Tarim

Bij Labelwise is deze stof in de volgende vier kleuren te verkrijgen:

Unieke stofeigenschappen van deze gemêleerde stof

Gemêleerd is ook wel een andere benaming voor gemengd. Er is namelijk een gemengde structuur zichtbaar. Dit komt doordat de stof wordt geweven met draden in verschillende diktes en kleuren.

Stof Tarim is een stof met jarenlang plezier. Dit komt namelijk doordat de stof is gemaakt van polyester, een enorm slijtvast materiaal. De stof heeft dan ook een Martindale score van 100.000. De Martindale score bepaalt hoe veel zituren er gemaakt kunnen worden voordat de stof begint te slijten.

De stof is waterafstotend. Dit betekent dat vloeistoffen niet in de stof trekken, maar er juist op blijven liggen. Dit maakt dat het makkelijk is om de stof weer schoon te krijgen. Zelfs hardnekkige vloeistoffen als rode wijn trekken er niet in. Naast dat de stof waterafstotend is, is deze vrij van schadelijke stoffen en op een duurzame manier zijn geproduceerd. Ook is de stof getest op kleurechtheid.

Stofeigenschappen

Producten met Tarim

Bekijk hier alle producten in deze gemêleerde stof. 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box