NL

Terug

Horeca stoel Simon - op maat

  • Projectmeubilair voor fabrieksprijzen Tooltip Labelwise heeft een eigen productiefaciliteit in Europa en in Azië.
  • Meer dan 20.000 producten op voorraad
  • Interesse in betere prijzen? Koop direct vanaf de fabriek
  • Maatwerk mogelijk

Productomschrijving

Horeca stoel Simon - op maat

Horeca stoel Simon is een praktische stoel die met twee zijdes uniek bekleed kan worden, maar ook effen indien gewenst. Er kunnen zowel stiksels op de voorkant en op de achterkant naar wens worden aangebracht. De stoelen zijn op aanvraag op maat beschikbaar en zijn geheel naar eigen wens te maken qua stof en kleur. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden voor het onderstel. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. De stoel kan gedemonteerd geleverd worden, maar kan ook geassembleerd geleverd worden. 

Horeca stoel Simon is enorm comfortabel, de zittingen zijn goed gevuld met foam. Daarnaast bieden de armleuningen ook extra comfort. Het model op de foto is uitgevoerd in een textiel en velvet stof. Labelwise kan de stoel naar wens maken door de stoel te bekleden met verschillende materialen en kleuren. Labelwise biedt Horeca stoel Simon bijvoorbeeld in de volgende stoffen aan: 

  • Eco-leer
  • Velvet
  • Microvezel
  • PU-leer

Let op: Dit is een product op aanvraag. Labelwise is niet voorraadhoudend in dit product. De prijs is een richtprijs, deze is afhankelijk van de aantallen en de gekozen stoffen. De gemiddelde levertijd van dit product is 6 tot 8 weken. Informeer naar de mogelijkheden en de actuele levertijden. 

Dit product wordt geleverd met standaard vloerdoppen. Deze passen niet op iedere vloer. Wij verwachten dat u zelf verantwoordelijkheid neemt om uw vloer te beschermen met bijpassende vloerbeschermers.

Informatie levering

Informatie levering

Onze producten worden geleverd met PostNL, DHL of onze eigen vrachtwagen. U kunt er ook voor kiezen de producten door ons op locatie te laten assembleren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Horeca stoel Simon - op maat

Horeca stoel Simon - op maat

€ --,-- (--,-- Incl. btw)