Terug

  • Meer dan 12.000 producten op voorraad
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Producten uit eigen fabriek

Eiken tafels op maat (7)

Filters

Eiken tafels op maat

Horeca eetkamertafels en bar tafels in massief eikenhout op maat

Bent u op zoek naar eetkamertafels of bar tafels voor in uw restaurant, bar, café, hotel of bedrijf? Om de juiste sfeer te creëren in uw zaak zijn de juiste tafels van uiterst belang. 

U kunt zelf uw gewenste tafel samen te stellen door te kiezen uit onze ruime collectie tafelbladen en onderstellen. Labelwise kan tafels op maat produceren in alle soorten, maten en kleuren voor uw horeca gelegenheid. Tafels kunnen zowel behandeld als onbehandeld worden opgeleverd, hiermee kunt u altijd zelf de stijl bepalen. 

Naast de materiaalsoort kunt u bij eikenhouten tafels ook zelf de dikte bepalen. Wij werken standaard met drie diktes: 2.3 cm, 4 cm en 5 cm massief eiken. De frames die we gebruiken zijn van verschillende soorten metaal en hout. Metalen onderstellen kunnen met een zwarte poedercoating afgewerkt worden, maar ook met een witte poedercoating of met een transparante lak. 

Showroom

Naast het groothandelsportal beschikt Labelwise over een showroom van 350m² in Emmen. U kunt op afspraak tafels bezichtigen en u laten adviseren door onze experts.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box