Terug

ALLE PRIJZEN IN DE PORTAL ZIJN NU INCLUSIEF LEVERING! KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE.

  • Meer dan 20.000 producten op voorraad
  • Showroom Amersfoort
  • Producten uit eigen fabriek

Lichtbronnen voor hanglampen, vloerlampen en wandlampen (6)

LET OP: ALLE PRIJZEN IN DE PORTAL ZIJN NU INCLUSIEF VERZENDING!

Filters

Lichtbronnen voor hanglampen, vloerlampen en wandlampen

Lichtbronnen

Lampen zijn belangrijk voor het bepalen van de sfeer in een ruimte, maar de sfeer van een lamp wordt uiteindelijk bepaald door de juiste lichtbron. Bent u op zoek naar sfeervolle verlichting voor uw horecagelegenheid, kantoor of bedrijf? Labelwise biedt als groothandel LED lichtbronnen tegen scherpe groothandelsprijzen.

LED lampen

De lichtbronnen die we in onze portal verkrijgbaar zijn, zijn allemaal LED lampen. LED is een afkorting voor "Light Emitting Diode", LED lichtbronnen werden in 1962 uitgevonden.

Een LED lamp heeft veel voordelen ten opzichte van andere lichtbronnen: zo gebruiken ze veel minder energie en hebben ze een levensduur tot wel 50.000 branduren. LED lampen bevatten geen schadelijke stoffen en ze zijn zelfs tijdens gebruik veilig om aan te raken. Alle lichtbronnen van Labelwise zijn dimbaar. Met behulp van een externe dimmer is het mogelijk om de intensiteit zelf te bepalen. Zo kunt u extra sfeer creëren in een horeca interieur of bedrijfsinrichting.

Energiezuinige lichtbronnen

Naast dat de LED lichtbronnen een lange levensduur hebben, zijn LED lampen ook enorm zuinig. De lichtbronnen gebruiken ongeveer 5 watt. LED lampen zijn zuinig omdat ze zeer efficiënt licht opwekken, dit betekent dat LED lichtbronnen bijvoorbeeld weinig warmte produceren. Een LED lamp zet 90% van de energie die hij gebruikt om in licht. Een gloeilamp gebruikt maar 10% van de verbruikte energie voor het produceren van licht. De overige 90% gaat voornamelijk naar het opwekken van warmte.

Horeca meubilair groothandel

Labelwise heeft een ruim assortiment aan meubilair in alle soorten en maten welke in de eigen fabriek geproduceerd worden. Ons meubilair is tevens geschikt voor kantoorinrichting en kantine inrichting. Labelwise heeft als horeca meubilair groothandel producten in klassieke stijl, industriële stijl en moderne stijl.

Naast het groothandelsportaal beschikt Labelwise over een showroom van 350m² in Emmen. U kunt op afspraak onze horeca stoelen en andere horeca meubelen bezichtigen en u laten adviseren door onze experts.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box