NL

Terug

  • Meer dan 20.000 producten op voorraad
  • Showroom Amersfoort
  • Producten uit eigen fabriek

New in: Scandinavische collectie

Als allround leverancier van betaalbare kwaliteitsmeubels bieden we een brede collectie aan die past in verschillende interieurstijlen. Dit betekent dat wij continu innoveren en inspelen op de nieuwste interieurtrends. 

Toch laten wij niet zomaar alles produceren. Bij Labelwise hanteren wij namelijk een hoge kwaliteit voor onze producten. Dit doen we door onze materialen vooraf goed te testen op zaken als draaggewicht en slijtvastheid. We produceren alleen producten die ook echt geschikt zijn voor projectmatig gebruik. 

Oog op duurzaamheid

Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand. Dat onze meubels duurzaam zijn is daarom niks nieuws. Toch gaan we nog een stap verder. Naast dat we al goed voor onze klanten zorgen, willen we net zo goed voor de aarde zorgen. Hierom hebben we een Scandinavische stof ontwikkeld die gemaakt is van 100% gerecyclede plastic flessen. Op deze manier maken we niet alleen de producten, maar ook de productie beter voor de wereld. 

De nieuwe Hygge stof is beschikbaar in de kleuren beige, taupe en grijs. De nieuwe Grande stof is te verkrijgen in beige, taupe en groen. Dit zijn rustige kleuren met een kwalitatieve uitstraling. Polyester stof Hygge en Grande hebben beide een Martindale score van 50.000 en zijn volledig waterafstotend. Dit maakt dat ook deze producten gemakkelijk te onderhouden zijn.

Naast dat deze duurzame producten over een stof beschikken die perfect in een Scandinavisch interieur passen, zijn ook de modellen hierop afgestemd. De Scandinavische stijl straalt rust en warmte uit. De meubels hebben een verfijnde en minimalistische uitstraling.

Een tijdloze trend

De Scandinavische collectie is momenteel dé nieuwste interieurtrend. Toch zijn deze producten breed inzetbaar. De minimalistische uitstraling is tijdloos en goed te combineren met andere stijlen.

Bekijk hier alle producten in Scandinavische stijl

Bezoek ons Experience Center in Amersfoort en bekijk onze socials voor sfeerimpressies.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box