NL

Terug

  • Meer dan 20.000 producten op voorraad
  • Showroom Amersfoort
  • Producten uit eigen fabriek

Eco-leer Stronger recycled leather (PU toplaag)

Eco-leren stof Stronger is een combinatie van gerecycled leer en polyester. De stof heeft zijn leren uitstraling behouden, maar voelt iets zachter en daardoor comfortabeler aan. Naast dat deze stof gemakkelijk binnen verschillende stijlen te combineren is, is deze ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk.

Kleuren Factory

Bij Labelwise is deze stof in de volgende drie kleuren te verkrijgen:

Unieke stofeigenschappen van deze eco-leren stof

Eco-leder wordt gemaakt van overgebleven resten leer in combinatie met polyester. Wanneer patronen van leren huiden worden versnipperd, blijven er resten over. Deze resten leer worden gemalen en met polyester gecombineerd om eco-leer te vormen. Zo bestaat de stof voor 70% uit leer en 30% uit polyester. De toplaag van deze stof bestaat uit een laag van polyurethaan (PU).

Het voordeel van deze eco-leren stof ten opzichte van 100% leer is dat deze duurzaam is en makkelijk schoon te maken. De stof is namelijk waterafstotend. Het absorbeert geen vocht waardoor er geen vlekken ontstaan. 

Eco-leren stof Factory heeft een Martindale score van 45.000, dit betekent dat de stof slijtvast is. Deze score staat gelijk aan 45.000 zituren.

Eco-leer producten

Bekijk hier alle producten in deze eco-leren stof. 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box